Zeven NFL-teams in aanmerking voor versoepelde coronamaatregelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Er voldoen op dit moment zeven teams uit de National Football League aan de eisen om in aanmerking te komen voor minder strenge coronamaatregelen. Dat betekent dat bij die clubs tenminste 85 procent van de spelers volledig is ingeënt.

Onder andere rondom team meetings en toegang tot de faciliteiten van de teams is de NFL bereid om een aantal van de stricte maatregelen los te laten, mits de vaccinatiegraad dat binnen die franchises toelaat.

Nu zijn er dus al zeven teams die in aanmerking komen daarvoor, een week geleden waren dat er nog vijf. In ieder geval de New Orleans Saints en de Miami Dolphins hebben de grens bereikt, melden Amerikaanse media.

In totaal heeft zeventig procent van de bijna 1700 NFL-spelers minimaal één dosis van een vaccin gehad, vergelijkbaar met de algemene vaccinatiegraad onder jonge Amerikaanse mannen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning

Lees verder »