Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Kurt Warner nog altijd gemist in Arizona

Larry Fitzgerald mist zijn maatje Kurt Warner, zo’n drie en een half jaar nadat de twee voor het laatst een touchdown deelden. Dat zegt Fitz in een interview met NFL Network.´Ik had het geluk om zoveel jaar met Kurt te kunnen spelen. Hij leerde me zoveel, niet alleen als football-speler, maar ook als man.’
En: ‘Ik mis hem enorm, maar hij heeft een lekkere warme stoel bij NFL Network, en hij heeft het goed.’

Fitzgerald, op zijn beurt, nam de lessen en het leiderschap van Warner en bracht die over op de nieuwe lichting Cardinals. Zo leende #11 geld uit aan minder rijke teamgenoten, toen een lockout dreigde voor vorig seizoen.

In de nieuwe situatie in Arizona moet Fitzgerald ballen vangen van Carson Palmer. Dat gaat lukken, volgens Larry, die het een opluchting moet vinden een leider ‘under center’ te zien na gefaalde experimenten met Derek Anderson, John Skelton, Max Hall, Kevin Kolb en Ryan Lindley.

Over Palmer: ‘Hij is veeleisend, hij stelt iedereen verantwoordelijk. Hij is een goede leider, hij heeft hart voor de zaak.’ En: ‘Hij heeft passie voor de zaak. Hij wil goed zijn, en die instelling is aanstekelijk voor onze groep.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *