Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Anabolen kosten ballenvanger carrière

De reserve tight end van de Indianapolis Colts heeft zichzelf waarschijnlijk de NFL uit gespoten. Weslye Saunders is wederom betrapt het gebruik van verboden stimulerende middelen en heeft acht wedstrijden schorsing aan de spreekwoordelijke broek gekregen van de NFL.

Deze acht wedstrijden zijn fors, maar een optelsom. Vorig jaar kreeg hij al vier wedstrijden schorsing voor hetzelfde vergrijp van de Pittsburgh Steelers. Die waren op hun beurt destijds niet blij en stuurden Anabooltje de laan uit. De Colts wilden hebben een tweede kans geven. Hij ving slechts twee ballen voor 15 yards in de rest van het seizoen en wilde zichzelf waarschijnlijk letterlijk opkrikken met wat stimulerende spul. Nu hij opnieuw tegen de lamp is gelopen, zal hij zeer waarschijnlijk ontslagen worden. Hij is namelijk zeker geen basisspeler materiaal, al was deze tight end ook inzetbaar als fullback.

Zijn leven was overigens al niet van onbesproken gedrag. In college werd hij al uit het team gezet, nadat hij mogelijk al contacten onderhield met een zogenaamde spelersmakelaar. Een contact dat studenten niet mogen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *