Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Patriots laten Jones lopen

Donald Jones zit zonder baan. De Wide Receiver is bij de New England Patriots adieu gewuifd om plaats te maken voor jongere talenten. Jones, 25, ving in drie seizoenen in Buffalo 82 ballen voor 887 yards en zes scores.

Kenbrell Thompkins maakt ondertussen een opmars als ongedraft free agent voor de Pats. Hij neemt naar verluid snaps met het eerste team en zal plays maken naast de bewezen, maar vaak geblesseerde, Julian Edelman en Danny Amendola.

De Patriots draftten verder Aaron Dobson in de tweede ronde en Josh Boyce nog twee rondes later.

Je zou dit al wel eens gehoord kunnen hebben: Tom Brady completeerde vorig jaar meer dan tweehonderd passes, en het grootste deel van de New England scorers, aan receivers die met de opening van het seizoen niet op het veld staan.

Wes Welker leidt de league elk jaar in catches. Hij ging naar de Denver Broncos en Peyton ‘Brady Light’ Manning. Rob Gronkowski is geblesseerd. Aaron Hernandez ondervindt dat het lastig is ballen te vangen met handboeien om. Die wordt verdacht van moord.

Aan deze kant de hoop en overtuiging dat Brady dit zootje ongeregeld kan laten produceren. Hij nam al vaker no-name receiver ver mee in de play offs, en de Patriots lijken steeds meer welwillend tegenover de run te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *