Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Shirt Kaepernick gooit hoge ogen

Colin Kaepernick is de nieuwe topseller van de NFL: op het gebied van merchandise in ieder geval. Het shirt van de stoere spelverdeler werd het afgelopen kwartaal als beste verkocht, nog voor de shirts van Russell Wilson, Robert Griffin III en Adrian Peterson.

Kaepernick heeft dit jaar de zware taak om zijn San Francisco 49ers naar het Beloofde Land te leiden. De druk lijkt hierbij groter dan vorig jaar. De opposing teams hebben een jaar extra gametape om naar te kijken en zullen op de escapades van het product van de Universiteit van Nevada zijn ingesteld.

De 26-jarige atleet onttroonde vorig seizoen Alex Smith als startende quarterback van de San Francisco 49ers. De controversiele beslissing van hoofdcoach Harbaugh pakte goed uit. In 13 wedstrijden gooide #7 voor 1814 yards en tien touchdown passes en bouwde hij een goede chemie op met een andere hoge draft pick van de Niners, Michael Crabtree.

De bloei van Kaepernick luidde het einde van Smith in aan de Westkust. Hij probeert het momenteel als spelleider van de Kansas City Chiefs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *