Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Patriots aan de grond genageld

Als je Fantasy Football speelt kun je dit jaar beter niet gokken op Tom Brady. De quarterback lijkt na al zijn vette jaren, klaar voor een seizoen in de middelmatigheid. Vier van zijn vijf favoriete ballenvangers zijn er komend seizoen niet bij. De vijfde (Rob Gronkowski) werd deze week op de Physically Unable To Perform-lijst geplaatst en is de eerste zes competitiewedstrijden niet inzetbaar. Nieuwkomer Danny Amendola mag toch niet geacht worden om al deze handen te vervangen. Weten ze straks in Boston ook weer wat verliezen is.

In zijn geweldige leven als echtgenoot van Gisele Bundchen en verwekker van een kind bij Bridget Moynahan, zal het sportief even minder worden. Dan kan coach Bill Belichick nog zoveel mouwen van zijn truien scheuren. Door de lucht hoeven we niets te verwachten van de Patriots. Favoriet doelwit Wes Welker vertrok naar de Denver Broncos, Brandon Lloyd is nog altijd free agent, Danny Woodhead ging naar de San Diego Chargers en Aaron Hernandez is tegenwoordig schandknaap in de gevangenis. Rob Gronkowski is wandelend blessureleed waar hij in 2013 vooral geopereerd werd in plaats van speelde.

Nee, de Patriots gaan geen hoge ogen gooien. Maar ik sta open voor feedback van jullie Patriots-believers die het niet met me eens zijn…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *