Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jets tekenen cornerback Dee Milliner

De New York Jets zijn een contract overeen gekomen met hun rookie cornerback Dee Milliner. Milliner, de negende pick in de afgelopen draft, tekent voor vier jaar en ruim twaalf en een half miljoen dollar.

Al die centen zijn gegarandeerd. Dat zorgt niet voor de grootste druk: Milliner treedt, hopen de Jets, in de voetsporen van cornerback Darrelle Revis als een defensive back die één kant van het veld volledig af moet sluiten. Antonio Cromartie is momenteel de nummer één corner voor Rex Ryan en de Jets.

Milliner komt van een schouderblessure, waaraan hij in maart geopereerd is. Blessures zijn sowieso een vraagteken bij de Alabama-back, die schijnbaar al vijf keer geopereerd is. In twee jaar noteerde hij vijf interceptions (één touchdown) en anderhalve sack voor de Crimson Tide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *