Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jonathan Smith zoekt coaching job

Jonathan Smith, de rappe running back die in 2005 en 2007 uitkwam voor de Amsterdam Admirals, wil naar Nederland komen. De World Bowl winnaar overweegt de polder als zijn nieuwe thuishaven en is nu op zoek naar mogelijkheden om zijn carriere een impuls te geven. De stap doet vermoeden dat de American football-speler het geloof heeft dat er in ons kikkerlandje mogelijkheden zijn om voor een fikse vergoeding aan de slag te gaan.

Een uitwijkmogelijkheid zou Arnhem zijn. Op die manier kan Smith ’the best of both worlds’ krijgen. Coachen bij een team uit de hoogste divisie en spelen voor een vergoeding bij een team uit de GFL. Het is een beproefde route, die eerder door voormalig Falcons hoofdcoach Wouter van den Boogaard werd bewandeld. Het lichaam van Smith moet een Europese expeditie makkelijk kunnen verdragen. De running back wordt in oktober 32 jaar oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *