Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Blessurespook treft ook Packers

De start van het seizoen gaat niet over rozen bij de Packers. Moest Aaron Rodgers zich eerder al verdedigen voor zijn vertrouwen in Ryan Braun, nu slaat ook het blessureleed toe. Bryan Bulaga, de startende left tackle van de Pack, scheurde dit weekend zijn knieband af en moet waarschijnlijk het hele komende seizoen vanaf de bank toekijken.

Bulaga wordt gezien als de beste lineman van de Packers en dus is de klap groot in het kamp van Green Bay. Samen met Josh Sitton beschermde hij de blind side van Aaron Rodgers, het goudhaantje van de Packers. Het duo Bulaga en Sitton speelde al sinds 2010 naast elkaar en vormden een mooi koppel aan de linkerkant van de lijn. De Packers hebben een aantal opties om het gat op te vullen. Marshall Newhouse, de right tackle, zou de switch kunnen maken, maar ook rookie David Bakhtiari, die volgens insiders indruk maakt in training camp, is een optie.

Er was ook nog een opmerkelijke transactie te melden in het kamp van de Packers. Vince Young was namelijk present voor een work-out en heeft blijkbaar indruk gemaakt, want volgens de bronnen tekende hij gisteren een eenjarig contract bij Green Bay. Young, die ondertussen al 30 jaar oud is, was een groot talent toen hij vanuit Texas naar de NFL ging, maar die belofte kon hij nooit inlossen. Veel NFL teams kijken naar de mogelijkheid om een wildcat-style QB te implementeren als back-up om tegenstanders uit hun ritme te gooien. Met Rodgers hebben de Packers een van de beste armen in de NFL binnen, maar Young kan een goed paar benen toevoegen in bepaalde situaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *