Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bart Andrus naar St Louis Rams

Naar nu blijkt heeft voormalig Admirals hoofdcoach Bart Andrus bij zijn bezoek aan de Nederlandse Super Bowl Party in februari kennisgemaakt met een toekomstige werknemer. De American football coach gaat de komende weken zijn vriend Jeff Fisher helpen tijdens het trainingskamp van de St Louis Rams en loopt daar geheid receiver Austin Pettis tegen het lijf.

Andrus zat de afgelopen weken verplicht thuis in zijn mooie landhuis in Great Falls, Montana. De hoofdcoach van de Omaha Nighthawks, die uitkomen in de UFL, werd rond de kerstperiode medegedeeld dat de competitie even een sabbatical in moest houden. De competitie had te kampen met wat aardige financiele tegenvallers. Toen Andrus het nieuws hoorde zat hij midden in het seizoen met Omaha. Hij verspilde geen minuut om zijn old-boys-network weer eens in te schakelen. Fisher en Andrus gaan al jaren terug. In 1998-1999 was Andrus onder Fisher de quarterback coach van Steve McNair van de Tennessee Titans. De Titans kwamen dat seizoen precies 1 yard tekort om de Super Bowl te winnen. Zij verloren destijds -oh, de ironie- van de St Louis Rams.

Bart Andrus vertrekt volgende week naar Missouri om zich aan te sluiten bij de Rams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *