Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Is Peterson nog beter als receiver?

Wordt Patrick Peterson de fantasy ontdekking van dit seizoen? Arizona Cardinals hoofdcoach Bruce Arians ziet in de talentvolle jonge cornerback een top 5 wide receiver in de NFL. Tijdens de training vorige week mocht hij een keertje aanval spelen als probeersel voor een trick play, maar nadat Arians hem aan het werk had gezien liet hij hem als aanvallende ballenvanger staan.

Peterson maakt indruk in zijn korte tijd in de NFL. Hij was spectaculair als kick returner in 2011 en bereikte zo de Pro Bowl als rookie. Hij ontplooide zich vorig seizoen als een van de meest talentvolle jonge cornerbacks in de NFL en bereikte in deze rol de All Star wedstrijd. Volgens Arians moet Peterson het sterrenbal dit jaar als receiver kunnen halen: Three-peat!

Het project moet zich nog wel bewijzen. Vorig jaar speelde Peterson in week 16 al een keertje aanval. De wedstrijd werd toen verloren, maar toen was de offensieve strateeg Arians nog niet werkzaam voor de Cardinals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *