Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Manning-broers veroveren Youtube met rap-clip

The rap-wereld heeft definitief de kleedkamers in de NFL veroverd. Zeker nu de verstokte grijze mussen Peyton én Eli Manning samen een eigen rap-video hebben opgenomen. Zelfs pa Archie is van stal gehaald zittend op een gouden troon.

Het contrast is zo groot dat je waarschijnlijk wel aanvoelt dat dit om een dikke commerciële actie gaat. Het bedrijf dat ‘Football on your Phone’ aan de man probeert te brengen, heeft echter zo’n goede stunt geleverd dat zelfs de meest verstokte azijnpissende journalist zijn principes aan de kant wil schuiven voor een verhaaltje hierover.

Bekijk de clip hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *