Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Belgische footballers Puurs Titans overvallen broodjeszaak

Belgische American football spelers van de Puurs Titans hebben in Belgie voor hartverzakkende taferelen gezorgd door een plaatselijke broodjeszaak te overvallen.

De overval vond plaats uit naam van de Belgische tak van het reclamebureau Publicis en was akkoord gegeven door opdrachtgever Spa. Nietsvermoedende burgers bestelden in de broodjeszaak een broodje Filet American, waarna de muren openbraken en twee rivaliserende American football teams een scrimmage speelden. De boodschap van de campagne? Dat het bruisende Spa een doodgewoon broodje Filet Americain kan omtoveren naar een spectaculair broodje Americain Special.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *