Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cowboys’ Carr ziet geboorte zoon via FaceTime

Brandon Carr heeft zijn zoon op aarde zien komen, maar het was niet op de conventionele manier. Terwijl Carr aankwam op het vliegveld van Los Angeles kreeg hij bericht van zijn vrouw dat ze op het punt van bevallen stond. Carr pakte snel het vliegtuig naar Dallas, maar was niet op tijd en dus werd de technologie ingeschakeld. Carr miste uiteindelijk geen seconde.

“Ik heb alles gezien wat ik moest zien”, zei Carr tegen de lokale journaille. “Ik heb alles gezien. Technologie is geweldig in deze tijd. Soms kan je niet controleren wanneer iets gebeurt. Je moet gewoon volgen. Ik heb er het beste van gemaakt.” Carr arriveerde uiteindelijk enkele uren na de geboorte en bleef twee dagen bij zijn vrouw en pasgeboren zoontje. De cornerback sliep niet, maar liet optekenen dat hij “het niet anders had gewild”.

Carr is een van de belangrijkste schakels in de defensie van de Cowboys. Vorig jaar had de secondary het lastig, maar Carr was één van de lichtpuntjes. Hoewel hij slechts drie interceptions liet noteren speelde hij een goed seizoen en was hij een van de leiders aan die kant van de bal voor Dallas. Nieuwbakken D-coördinator Monte Kiffin ziet in Carr, samen met DeMarcus Ware en Anthony Spencer, het hart van zijn defensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *