Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Honey Badger straalt in pre season debuut

Tyrann Mathieu, beter bekend als ’the Honey Badger’, straalde tijdens zijn pre season debuut voor de Arizona Cardinals.

Mathieu, opgesteld als safety door de Cards, had vier tackles, waaronder een sack en een tackle voor verlies van yardage. Leermeester en vertrouwenspersoon Patrick Peterson, die zelf een interception pakte, zag het wel zitten.

‘Ik twijfelde er niet over dat hij verder zou gaan, waar hij bij LSU was gebleven.’ Peterson deelde de backfield met Mathieu bij Louisiana State. ‘Ik ben enorm trots op hem, ik kan niet wachten om te zien hoe hij ons dit seizoen gaat helpen.’

De woorden kwamen na een 17-0 overwinning van de Cardinals op de Green Bay Packers, waar wij precies nul waarde aan hechten. Maar, zoals ESPN terecht opmerkt, het is voor het eerst – ooit – dat de Packers geen punten scoren in de pre season.

Mathieu was niet de enige rookie die het goed deed voor de Cardinals. Wide receiver Charles Hawkins, ongedraft vanuit Southern University, ving vier diepe ballen voor 92 yards. Jaron Brown ving vijf op zeven targets voor 47 yards en een score.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *