Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

FBU Camp Donderdag in Amsterdam

In Amsterdam vindt vanaf vandaag tot donderdag de negende editie plaats van het American football summercamp. Het kamp is dit jaar een dag korter dan normaal, maar wordt op donderdag nu wel afgesloten met een FBU Clinic. Plaats van handeling is het Sportpark Kadoelen.

De clinic van FBU vindt donderdag plaats van 14 – 18 uur onder toeziend oog van voormalig NFL speler Cecil Martin. Martin is hoofdcoach van het internationale Team Europe. De voormalig speler van de Philadelphia Eagles zal ook scouten voor het internationale team. Vorig jaar werd de Nederlandse clinic in Spijkenisse gehouden. Zes Nederlandse spelers en drie coaches kwalificeerden zich toen voor het All Star Team. Ook zes Belgen maakten onderdeel uit van de karavaan. In San Antonio (Texas) kwamen zij toen in actie in de World All Star Bowl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *