Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Smith en Chiefs goede gastheer voor Niners

Als Alex Smith er echt mee zit dat de San Francisco 49ers hem benchten voor Colin Kaepernick, dan liet hij dat vannacht niet blijken. In zijn eerste game tegen zijn oude club liet Smith er geen twijfel over dat San Fran de juiste keuze maakte.

Smith eindigde zeven op zestien, zonder scores, 62 yards, en was vooral nogal ‘mweeh’. Hij was enigszins mobiel, maar niet op de new age-quarterback manier. Hij gooide een paar knappe ballen (voor korte yardage), maar had geen wow-plays.

De verwachtingen zijn hoger gespannen voor de Chiefs, dan je van een 2-14, eerste-pick-in-de-draft team zou verwachten. Nieuwe coach Andy Reid leidde jarenlang goede offenses in Philadelphia. Die moet met het talent in Kansas iets kunnen.

Kaepernick, ondertussen, had vannacht niks te bewijzen voor San Francisco. Hij passte maar twee keer en verloor zelfs yardage. C-Kaep moet zien te voorkomen in de dip te vallen die veel spelers nekt, in het eerste jaar na hun oorspronkelijke succes.

(foto via Arrowheadpride.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *