Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arnhem heeft geen moeite met Tulip Bowl

De Arnhem Falcons hebben er geen problemen mee om volgend jaar de Tulip Bowl te organiseren. Wel denkt organisator Michel van Rijswijk dat het goed is als het door een andere club wordt georganiseerd: “Het kan moeilijk elke keer in Arnhem zijn. Andere teams moeten ook de kans krijgen om de finale te organiseren”.

Rijswijck was tevreden over de organisatie in Arnhem, maar was wel verrast door het tegenvallende aantal bezoekers. “Wellicht dat dit komt, omdat we de activiteiten hadden verspreid over twee dagen,” zegt de voormalig running back van het Nederlandse team. “Zaterdag was over het algemeen genomen drukker dan de zondag, terwijl toen de Tulip Bowl plaatsvond. Daar kunnen we lering uit trekken voor de toekomst.”

Tulip Bowl XXX vindt de eerste zondag na de Fourth of July plaats. Er hebben zich nog geen locaties officieel gemeld bij de American Football Bond Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *