Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Reggie Wayne goochelt naar Touchdown

Colts receiver Reggie Wayne zorgde er met een leuke goochel-touchdown voor het meest opmerkelijke moment in de preseason wedstrijd tussen de New York Giants en de Indianpolis Colts. De ervaren rot bracht met een volleybal beweging een losse bal uit de lucht naar de endzone om hem daar zelf te vangen. Het inspireerde zijn team tot het winnen met 20-12.

Reggie Wayne en quarterback Andrew Luck hadden wel de hulp van Giants cornerback Aaron Ross nodig. De pass van Luck was namelijk eigenlijk te kort. Ross leek een makkelijke interceptie te kunnen maken, maar gooide de bal vooral in de lucht, waarna Wayne zijn trucje kon doen.

Bekijk de catch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *