Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gemengd Leiden treft Brussel in Reunion Bowl

Op 22 september vindt er op het veld van Lightning Leiden wel een heel diplomatiek steekspel plaats. De Reunion Bowl, een wedstrijd die vroeger werd georganiseerd tussen de Zoetermeer Black Angels en Lightning Leiden, is afgestoft en in een nieuw jasje gegoten. Dit jaar sluiten voormalig Zoetermeer Black Angels zich aan bij Lightning om gezamenlijk een oefenwedstrijd te spelen tegen Brussels Black Angels.

De wedstrijd vindt die dag om 16:00 uur plaats, meteen na het Thunder Tournament. Dit toernooi wordt voor de allereerste keer in de clubgeschiedenis gehouden en is een flag football toernooi dat voor werkelijk iedereen toegankelijk is.

Headcoach Dick van Hirtum en zijn assistent Luis Oduber gaan er vanuit dat deze ‘internationale scrimmage’ een spannende en sportieve wedstrijd oplevert: “Met een dergelijke oefenwedstrijd kunnen de veteranen hun skills weer ophalen. Voor de rookies van Lightning Leiden vormt dit de ultieme kans om kennis te maken met deze geweldige sport.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *