Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook Kendra wil minder Baskett

Free Agent receiver Hank Baskett is niet alleen op zoek naar een herstart van zijn NFL-carrière. Hij kan binnenkort ook misschien op zoek naar een nieuwe echtgenote. Vrouw Kendra juicht in hun reality-tv serie een open huwelijk van harte toe. Een playmate uit de Playboy Mansion zal nooit een huisvrouw worden!

Kendra werd bekend toen zij besloot een leven buiten de Playboy Mansion na te streven. In de reality-serie ‘The Girl Next Door’ ging ze voor het ‘gewone’ leven. Na vier seizoen werd dit in 2012 Kendra on Top. Voormalig ballenvanger van de Philadelphia Eagles, de Minnesota Vikings en de Indianapolis Colts Hank Baskett is hierin een belangrijk onderdeel als echtgenoot van de playmate. Hij is hierdoor waarschijnlijk bekender geworden dan als NFL-receiver. Een Hall of Fame carrière was het namelijk niet echt wat Hank produceerde. In vijf jaar ving hij 77 ballen voor 1098 yards en 6 touchdowns.

Met Kendra kreeg hij wel een kind, maar echt rozengeur en maneschijn is het niet. In één van de laatste uitgezonden aflevering komen twijfels over het huwelijk van Hank en Kendra naar boven. Hank zou liever spreken van een vrijgezellenbestaan terwijl ze samenwonen. Deze voorzet kopte Kendra snel in door te gaan voor een open huwelijk. Hank lijkt nu dus niet alleen zijn NFL-carrière kwijt te zijn, maar ook zijn playmate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *