Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cardinals’ opmerkelijke TD-cadeautje

De Chargers maakten vannacht waarschijnlijk de meest opmerkelijke touchdown van deze preseason. Het begon met een prachtige ‘goalline-stand’ van de Cardinals defensie, die zelfs leidde tot een fumble. Maar in plaats van het balbezit te koesteren, ging safety Rashad Johnson voor onsterfelijkheid door de bal naar een mede-verdediger te gooien. Linebacker Acho was hier echter niet op berekend, kreeg de bal niet onder controle, waarna Chargers tight end Philips alsnog een touchdown scoorde. Te ingewikkeld, kijk dan zelf maar even.

De Arizona Cardinals werden de eerste twee wedstrijden geroemd voor hun sterke defensieve spel. Vannacht waren ze echter de defensieve schlemiel. Vooral Rashad Johnson die toch enigszins als ervaren wordt gezien. Waarschijnlijk is er deze week getraind op kick returns waarbij gescoord moet worden en je dus onderling wat gaat passen. Eén andere verklaring heb ik op dit moment niet, waarom je anders op dit moment voor zo’n play kiest.

Bekijk de beelden.

De wedstrijd werd niet alleen met 24-7 verloren in het eigen stadion tegen de San Diego Chargers. Ook eerste draft keuze van dit jaar, offensive guard Jonathan Cooper werd verloren. De blocker brak zijn been.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *