Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

C.J. Spiller ‘Gemotiveerd’ door Moordende Opa

We gaan zondag zien of C.J. Spiller uit hetzelfde hout is gesneden als Football-mannen als Brett Favre. De voormalig quarterback speelde namelijk zijn beste wedstrijden direct na een gevalletje persoonlijk drama. En de runningback van de Buffalo Bills heeft ook wat drama te verwerken gekregen. Zijn opa schoot namelijk vorige week twee mensen door en verwondde er twee meer, voordat hij de hand aan zichzelf sloeg. Geen ideale wedstrijdvoorbereiding voor de beste aanvaller in Buffalo.

C.J. Spiller verbleef vanwege het familiedrama enige dagen thuis en sloeg een aantal trainingen over. Na het weekeinde heeft hij zich weer bij de ploeg gevoegd in voorbereiding op de wedstrijd tegen de New England Patriots. Hij verschuilt zich niet voor de pers en laat weten dat hij nu vooral behoefte heeft aan de kameraadschap van zijn teamgenoten en aan trainen. Tegelijkertijd geeft hij toe dat het nog wel een tijdje duurt voordat hij alles heeft kunnen verwerken.

Als hij nu net als Brett Favre zondag uit zijn statistische slof schiet en de Buffalo Bills op weg helpt naar winst tegen de Patriots, is de eerste stap in het rouwproces meer dan gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *