Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Trashtalk Stevie Johnson naar nieuw dieptepunt

Stevie Johnson, receiver van de Buffalo Bills, staat erom bekend dat hij niet op zijn mondje gevallen is. Gaf hij vorig jaar God nog de schuld van het missen van een touchdown, dit keer probeert hij de Patriots secondary alvast op te warmen. Maar Johnson is blijkbaar nog niet helemaal op de hoogte van zijn komende tegenstander.

In een onderhoud met de Buffalo News bleek dat de rappe buitenspeler zijn tong nog niet was verloren. Hij flapte eruit dat hij dacht dat niemand hem kon stoppen (“For real”), maar stopte toch even op de weg richting de Hall of Fame om de knapen achterin bij New England een compliment te geven. Ze zijn volgens Johnson “atletische jongens”. Met name Talib maakte indruk op hem. “Ik heb nog niet tegen hem gespeeld. Ik heb hem gezien op video en hij is lang, atletisch, speelt met een visie. Ze spelen als een unit.”

Het mooiste deel van het interview volgde echter toen Johnson een compliment uit ging delen aan Patrick Chung. “Ik heb veel respect voor hem. Ik ken hem persoonlijk.” Dat laatste moeten we dan maar met een korreltje zout nemen, want Chung speelt sinds dit seizoen bij de Philadelphia Eagles. Misschien wordt het tijd om weer eens een biertje te pakken en even bij te praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *