Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brian Cushing casht ondanks blessure

Brian Cushing, de inside linebacker en verdedigende captain voor de Houston Texans, gaat cashen. Volgens bronnen verlengen de Texans Cush’ contract met zes jaar en een afgeronde 56 miljoen dollar. Dat is opvallend, aangezien de Jersey-boy van een ernstige knieblessure komt.

Wat natuurlijk geweldig is, aangezien Cushing #56 draagt. Vlug rijtje van spelers die op die manier ook betaald zouden moeten worden: #88 Dez Bryant, #99 JJ Watt en #6 Mark Sanchez.

Cushing staat natuurlijk bekend als de gast die ooit met een microfoon om een wedstrijd speelde en vervolgens tegen een teamgenoot zei dat zijn maten in de D best een snap extra konden rusten. Hij wilde alleen het veld in. ‘Seriously, I like my odds.’

Hij is een intense dude. Hij gaat 100 procent op elke play, is een tackle-machine. Dat, en hij is niet bang een gehelmde 300-ponder een kopstoot te geven als hij zelf geen bescherming draagt (zie video). Die honden wil je in je team hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *