Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL naar FOX Sports International

FOX Sports zendt de komende 2 jaar de American Football League NFL rechtstreeks uit in Nederland. Het seizoen gaat aanstaande donderdag 5 september van start met de wedstrijd tussen de Ravens en de Broncos. FOX Sports doet rechtstreeks verslag van het openingsduel, waar om 2.30 uur Nederlandse tijd wordt afgetrapt. Vervolgens zendt FOX Sports vijf duels per week live uit, tot en met de spectaculaire Super Bowl op 2 februari 2014. De NFL is exclusief te zien voor abonnees van FOX Sports International.

FOX Sports Eredivisie is dé live voetbalzender van Nederland. Iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden live uitgezonden, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Kees Jansma. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door onder anderen Kenneth Perez, Arnold Bruggink, Jan van Halst en Erik Meijer. Bovendien is er naast de uitgebreide berichtgeving rondom de Eredivisie ook veel aandacht voor andere nationale competities met veel live wedstrijden uit de Jupiler League en het KNVB Beker toernooi. Naast het grote aantal live wedstrijden is er op FOX Sports ook veel extra’s te zien. Alle samenvattingen uit de Eredivisie en de Jupiler League. De mooiste doelpunten, Club TV en 90 Minutes. Voor de liefhebbers van internationaal topvoetbal is er FOX Sports International, met exclusief live voetbal uit de Barclays Premier League, Serie A, UEFA Europa League, FA Cup, League Cup, Coppa Italia en DFB Pokal. Ook de NFL is te zien op FOX Sports International. FOX Sports is bij een groot aantal TV aanbieders ook in HD beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *