Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Broncos Linebacker Schlemiel van de Avond

De Broncos waren heer en meester tegen de Ravens. Toch droeg de schlemiel van de avond het oranje van de ploeg uit Denver. Linebacker Danny Trevathan blunderde in het begin van het vierde kwart na het maken van een onderschepping. Eén stap voor de endzone begon de verdediger alvast met juichen en liet de bal los. Geen touchdown dus, een medespeler raakte geblesseerd en uiteindelijk kregen de Ravens balbezit terug waaruit werd gescoord. 

Vorig jaar overkwam Eagles’ receiver DeSean Jackson hetzelfde toen hij voor de endzone de bal los liet om te juichen. De jonge Trevathan kon afgelopen nacht de druk van zijn eerste defensieve NFL touchdown waarschijnlijk niet de baas. Achteraf gaf hij ook toe dat hij in een moment van zelfverheerlijking handelde. Zijn coach kafferde hem vrij snel terug op aarde. Niet alleen scoorde hij niet, de Ravens scoorden uit het cadeautje van de linebacker.

Erger nog was dat mede-linebacker Wesley Woodyard een enkelblessure opliep bij de poging om de bal in de endzone te heroveren. Net nu de Broncos al niet ruim zitten in verdedigers met de schorsing van sack-kanon Von Miller. Trevathan zal hier waarschijnlijk wel van geleerd hebben. Een volgende keer zal hij de bal nooit meer loslaten, pas na het fluitsignaal onder de douche… waarschijnlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *