Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bucs willen Freeman niet als Aanvoerder

Na drie jaar met quarterback Josh Freeman als één van de aanvoerders bij de Tampa Bay Buccaneers, is hij vrij bruut aan de kant gezet door zijn teamgenoten. Volgens goed gebruik kiezen je medespelers de captains. Na het inleveren van de briefjes zat de naam van de quarterback er niet bij. De patch met ‘C’ is nu van zijn shirt gesneden. Geen goed voorteken voor het seizoen om je belangrijkste aanvaller in zijn hemd te zetten.

Guard Davin Joseph en receiver Vincent Jackson kwamen wel door de ballotagecommissie. Hoofdcoach Greg Schiano maakt zich naar buiten toe nog niet druk. Met ‘C’ op zijn tenue of niet, hij blijft de aanval leiden volgens de hoofdcoach. Een waarheid als een koe, maar deze stap zet de verhoudingen in de kleedkamer wel op scherp. De teams met de beste teamgeest komen het verst en Tampa Bay lijkt nu niet bij de teams te zitten met de beste teamgeest.

Zondag moet Freeman het tegendeel bewijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *