Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Boise State recht rug tegen Tennessee-Martin

De Boise State Broncos zijn weer zichzelf. Tegen de Tennessee-Martin Skyhawks scoorden de Broncos een ton aan punten, en kreeg het slechts twee touchdowns tegen: 63-14.

Geraldo Boldewijn kon zijn acht catches-performance van vorige week geen vervolg geven. Hij ving slechts één bal voor 28 yards. Deel van de reden ligt ook bij de coaching staff, die besloot na rust veel starters hun rust te gunnen en back ups wat ervaring op te laten doen. Toch: Geraldo had minstens één catch méér binnen kunnen halen, hij liet een cadeautje van Joe Southwick vallen.

Ricky Tjong-a-Tjoe had vier tackles voor een defence die domineerde. Boise dwong zes turnovers af (twee fumbles, vier interceptions), nog een reden waarom Boldewijn weinig kans had catches- en yards te stapelen. Vorige week was hij in de eerste helft een go-to guy voor derde downs om drives levend te houden. Tegen Tennessee-Martin hoefde dat helaas niet.

foto via Broncosports.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *