Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Chiefs overtuigen in Reid’s echte debuut

De Kansas City Chiefs komen eraan! En de Jacksonville Jaguars blijven verschrikkelijk! Alex Smith en coach Andy Reid laten zien wat een upgrade op belangrijke posities kan doen, terwijl Blaine Gabbert bang blijft voor elke vorm van blitzing.

 De Chiefs wonnen overtuigend: 28-2.

Smith gooide 21/34 voor 173 yards en twee touchdowns. Hij noteerde die al voor rust, terwijl collega Gabbert amper first downs noteerde en, zoals gezegd, de uitstraling had van een biggetje in een leeuwenkooi. Tot zover de berichtgeving dat hij zo enorm gegroeid zou zijn… Fans moeten enorm opgelucht zijn dat Chad Henne op een gegeven moment het stokje van Gabbert overnam.

Jacksonville’s enige score kwam door een safety vroeg in de wedstrijd. Neem dat maar voor het waard is, maar als je wacht op een goede Jaguars-offence kun je maar beter genoeg eten en drinken meenemen.

Ook een teleurstelling: Maurice Jones-Drew. Naar de eerste indicaties moeten we van Pocket Hercules geen Adrian Peterson-esque comeback verwachten. Die stond halverwege het derde kwart nog op acht rushes voor 25 yards, met zijn team op een 21-2 achterstand.

Jamaal Charles bij de Chiefs had een touchdown en eindigde de avond met 16 carries voor 76 yards en een score. Aan deze kant niet echt verbazing over de Chiefs’ overtuigende winst: Die boys hebben aanvallend teveel talent om weer zo teleur te stellen.

foto via ESPN.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *