Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Colts ontsnappen tegen Raiders

Is het al te vroeg om het Terrelle Pryor-experiment ‘gefaald’ te noemen? Lijkt ons wel. Want hoewel Indianapolis wint (21-17), lieten Pryor en de Raiders zien véél beter te zijn, dan velen vooraf zouden inschatten.

De Indianapolis Colts bouwden snel een voorsprong in deze, maar gaven die ook bijna weg. Achter Andrew Luck’s 18/23 voor 178 yards kwam de aanval vanzelf voor Indy, terwijl de Raiders in het begin pijnlijk worstelden. Luck liep bovendien een negentien-yarder binnen voor de touchdown.

Pryor gooide een interception in zijn eerste series, maar ging vervolgens ook 9/12 voor 89 yards. Hij eindigde de avond 19/29 voor 217 yards en had méér rushing yards (112) dan welke Raiders QB dan ook, ooit.

Darren McFadden liep een touchdown binnen voor Oakland, dat via een Rod Streater-catch zelfs op voorsprong kwam. Eerder die drive hield Pryor op Kaepernick/RGIII/Wilson-esque wijze de aanval levend, met een prachtige scramble en volwassen completion op 3rd & 10. Hij completeerde ook een 4th & 9, maar gooide uiteindelijk de wedstrijd weg met een 3rd & goal interception.

Foto via ESPN.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *