Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eminem maakt verwarde indruk in Michigan

Rapper Eminem maakte gisteren zijn opwachting in de broadcasting booth tijdens de halftime van het duel tussen Michigan en Notre Dame. De spraakwaterval deed er alles aan om op te vallen om zijn nieuwe CD Berserk te promoten, waarop zijn alter ego Slim Shady ongetwijfeld weer de overhand krijgt. De antwoorden van de artiest, die in het echt als Marshall Mathers door het leven gaat, waren zoals we van hem gewend waren: soms scherp, soms onnavolgbaar.

Het stukje tv-geschiedenis begon met een Eminem, die verdwaasd om zich heen zat te kijken. Naar eigen zeggen omdat live televisie hem de stuipen op het lijf jaagt.

Mathers stak tijdens de uitzending ook zijn favoriete team Detroit Lions een hart onder de riem. Alhoewel de rapper geen uitslag wilde voorspellen voor het duel van de Lions vanavond (tegen de Minnesota Vikings), gaat hij er wel vanuit dat de ploeg uit Motown winnend van het veld stapt.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *