Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

GridIron Magazine komt nog tekort

Het is Gridiron nog niet gelukt om het aantal abonnees te werven dat nodig is om ook in print te verschijnen. Het enige beoogde magazine over American football in Nederland en Belgie kent op de eerste NFL Sunday 220 aanmeldingen. Dit is iets meer dan de helft van het aantal aanmeldingen dat nodig is om het magazine te realiseren.

De start van het NFL seizoen wordt hierdoor in bladvorm gemist. De redactie van Gridiron beraadt zich over het vervolg en zal tot die tijd doorpakken op de website gridiron.nl. De American football site groeide in korte tijd uit tot een publiekstrekker met meer dan 10 duizend unieke bezoekers per maand.

“De bezoekersaantallen geven ons het vertrouwen dat we op de goede weg zitten,” aldus initiatiefnemer Perry Hendriks. Als mogelijke lanceerdatum noemt hij de start van de playoffs in januari. Als tussenstap overweegt de hoofdredacteur met zijn redactie een aantal digitale magazines te vervaardigen, zodat de doelgroep een beter gevoel krijgt van wat ze kunnen verwachten.

Gridiron werd in juli geintroduceerd. Het blad beoogt twee keer per maand uit te komen met 32 pagina’s die bol staan van de full contact teamsport. Het blad besteedt hierbij aandacht aan zowel de NFL als aan de nationale competities in Nederland en Belgie. Tussen september en februari ligt de nadruk op de National Football League, in de andere maanden op Europa.

Gridiron zal lezers die zich al hebben opgegeven als abonnee deze week verder informeren. Mocht je je nog niet hebben opgegeven voor Gridiron – The Magazine dan kun je dat hier alsnog doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *