Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

49ers laten zich niet intimideren

De San Francisco 49ers wonnen thuis met 34-28 van de Green Bay Packers. Linebacker Clay Matthews (Packers) probeerde in het tweede kwart met een late tackle Niners’ quarterback Colin Kaepernick te intimideren. De spelverdeler kon er alleen om grinniken en gaf zijn team het laatste woord in het vierde kwart om het verschil te maken.

Aaron Rodgers was gewoon zichzelf bij de Green Bay Packers. Hij deed het goed en 333 yards en 3 touchdowns zijn statistieken die je verwacht. Kaepernick ging een stapje verder en gooide zijn hoogste yards totaal in zijn prille carrière: 412 yards.

Grotendeels te danken aan nieuwkomer Anquan Boldin. De veteraan kwam over van Super Bowl kampioen Baltimore Ravens en ving direct 13 ballen voor 208 yards en een touchdown. Tight end Vernon Davis pakte ook twee scores uit de lucht en lijkt zijn sterke spel uit de playoffs van vorig seizoen nu ook in het reguliere seizoen te laten zien.

‘Lullo van de avond’ was Clay Matthews met zijn late tackle buiten de lijnen op Kaepernick. Een opstootje tot gevolg die de 49ers inspireerde tot winnen. Clay zelf krijgt waarschijnlijk nog wel een boete te verwerken vanuit de NFL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *