Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cushing’s pick six redt Houston Texans

De San Diego Chargers deden haast wat zij wilden met de verdediging van de Houston Texans. Toch eindigde San Diego’s eerste wedstrijd onder Mike McCoy in mineur. Houston kwam terug van 21 punten achterstand om de winst te pakken: 31-28.

Als het aan Houston’s aanval had gelegen, kon Randy Bullock de winnende fieldgoal nooit schoppen. Geen Arian Foster, Owen Daniëls of Andre Johnson die de aansluitende zes punten verzorgde, maar linebacker Brian Cushing. Hij liep een interception terug in zijn eerste betekenisvolle wedstrijd na zijn knieblessure, vorig jaar.

Het was Philip Rivers’ enige interception van de avond, tegenover vier touchdown passes (Ryan Mathews, Eddie Royal tweemaal en Vincent Brown). San Diego fans zullen ook thuis zitten met gemengde gevoelens: De aanval liep voor het grootste avond gesmeerd, maar de winst-column blijft leeg.

Zegt Phil Rivers: ‘Als je op deze manier verliest, steekt het een beetje extra. Het is teleurstellend om de game niet af te maken, want we hadden controle. Je moet alle vier de kwarten spelen.´

Die quote had ook uit een willekeurige ´loss´ uit 2012 kunnen komen, toen de Chargers vijfmaal een voorsprong in de tweede helft weggaven. Zelden was de marge toen zo groot als vannacht.

Cushing´s score werd voorafgegaan door Garrett Graham´s 7 yard catch en Owen Daniëls´ tweede TD van de avond. Matt Schaub eindigde de avond 34-45 voor 346 yards, drie touchdowns en één pick. Die turnover kwam op Houston´s allereerste play van de avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *