Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Roster van Dutch Lions gemaakt

Op 14 september aanstaande spelen de Dutch Lions een vriendschappelijke oefeninterland tegen Polen. De coaching staff heeft gisteren het roster bekendgemaakt van de spelers die mee afreizen naar Polen. Onder auspicien van hoofdcoach Winston Ronde proberen de Lions te laten zien dat zij een gelijkwaardige tegenstander zijn van Polen.

American football is vrij nieuw in de voormalige communistische staat. Toch trok de Poolse Super Bowl onlangs nog 22.000 toeschouwers naar een van de stadions, die speciaal voor het Europees Kampioenschap Voetbal is gebouwd.

Roster Dutch Lions september 2013 (PDF)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *