Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Matt Ryan en Julio Jones niet te stoppen door St. Louis Rams

Ondanks het feit dat de één na de andere Falcons-speler vroegtijdig het veld verliet met een blessure, bleef de overwinning zondagavond in Atlanta. De Rams herstelden zich te laat van een vroege achterstand en keren met 31-24 verlies in de tas weer terug naar St. Louis. Matt Ryan is on fire en zet met 374 yards en twee touchdowns een prima wedstrijd neer. Ryan realiseerde deze cijfers ondanks een eigen offensive line, die er niet de hele avond even betrouwbaar uit zag. Gelukkig evenaart Julio Jones, het favoriete target van Ryan, met 182 yards de beste prestatie uit zijn carrière en helpt hij zo regelmatig zijn QB om onder de druk uit te komen.

Mede dankzij een interceptie van Atlanta verdediger Umenyiora, die hij vervolgens 68 yards terugloopt voor een touchdown, kijken de gasten uit St. Louis in het tweede kwart al tegen een 21-0 achterstand aan. Bij rust is het verschil met een stand van 24-3 nog steeds 21 punten. De mannen uit St. Louis realiseren zich dat er werk aan de winkel is en voeren de druk op Matt Ryan op waardoor de aanval van de Falcons niet meer van de grond komt. QB Sam Bradford probeert zijn ploeg op sleeptouw te nemen en brengt in het vierde kwart, met een touchdown pass op Pettis, het verschil weer terug naar zeven punten. Dichterbij dan dit komen de Rams niet. Bradford eindigt de avond met 352 yards, drie touchdowns en een interceptie.

Nadat Ryan voor de zoveelste keer Jones bereikt voor een first down op de helft van de Rams, beslist Jason Snelling drie plays later de wedstrijd door de laatste 11 yards te overbruggen voor een touchdown.

Foto via NFL.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *