Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Protestmars in Jacksonville voor Tim Tebow 3:16

Zet de wekker maandagavond Nederlandse tijd om 21.16 uur! Op dat moment houdt een groep fans van de Jacksonville Jaguars een protestmars om Tim Tebow als quarterback bij het team te krijgen. Een wanhopige actie van aanhangers die een 0-16 seizoen verwachten als er niets gebeurt. Vragen om Tim Tebow geeft echter blijk dat ze sowieso geen verstand hebben van American Football in Jacksonville…

De Jaguars verloren zondag ook hun tweede wedstrijd van het seizoen. Dit keer waren de Raiders beter, wat een wonder is aangezien de ploeg uit Oakland zelf niet al te hoog aangeschreven staat. Het lukt de Jaguars zelfs niet één touchdown te maken. Quarterback Blaine Gabbert is geblesseerd en Chad Henne liet niet veel beter werk zien. Waarom ze in Jacksonville nu om Tim Tebow vragen is een groot raadsel. Als deze voormalig Heismann Trophy winnaar iets heeft laten zien, is dat hij aardig wat techniek te kort komt met het gooien van ballen in de NFL. Vorige week volgde de werkeloze speler nog tevergeefs een bijscholingscursus bij de quarterbacks’ coach van USC.

Waarschijnlijk hopen ze in Jacksonville op een godswonder. Tim Tebow is extreem religieus. In de BCS Bowl van 2009 speelde hij met 3:16 in het zwart onder zijn ogen. Verwijzend naar een Bijbelvers. Nu al inspirerend voor de Jaguars fans. Daarom beginnen ze om 3:16 p.m. plaatselijke tijd met hun protestmars die 3 uur en 16 minuten gaat duren.

Zou het dan zomaar kunnen zijn dat we Tim Tebow in Londen mogen aanschouwen als quarterback-kneus van de Jacksonville Jaguars op Wembley?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *