Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 2

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

Vorige week lieten we zien dat Colin Kaepernick en Russell Wilson een weddenschap hebben afgesloten. Een zeer lucratieve weddenschap blijkt achteraf. EA Sports en Gillette brachten de QB’s samen en lieten de verliezer (Kaepernick) een wenkbrauw “afscheren”.

Russell Wilson is hot in deze rubriek. Naast het afsluiten van weddenschappen, gooit hij ook regelmatig een tweet het internet op. In dit filmpje geeft Jimmy Fallon op eigen wijze een voorbeschouwing op de wedstrijd tussen de Seahawks – 49ers.

Popster Justin Timberlake en eerder genoemde TV persoonlijkheid Jimmy Fallon zijn beide groot fan van de touchdown celebrations in de NFL. Voor Late Night With Jimmy Fallon showden zij op hun manier de evolutie van end zone dancing. Het vieren van een touchdown, dat tegenwoordig vaak met een geel vlaggetje bestraft wordt.

Joe Flacco had zondagochtend totaal iets anders aan zijn hoofd dan de wedstrijd tegen de Browns. Zijn vrouw beviel een uur voor de kick off van een zoon! Flacco bewees snel te kunnen schakelen want hij speelde een prima wedstrijd en leidde zijn team naar een overwinning.

De Redskins staan 0-2 en willen komende week tegen de Lions de eerste overwinning van het seizoen veilig stellen. De man die het team op sleeptouw moet nemen is natuurlijk QB RGIII. Volgens hem komt het allemaal goed wanneer ze voor zondag hun ‘Swagger’ terug vinden. We shall see!

 We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *