Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron Draait Door: Week 2

Op onnavolgbare wijze knoopt Gridiron het wereldnieuws van de afgelopen weken aan elkaar met actuele gebeurtenissen in de NFL. Als je nog geen conspiracy theorist was, dan word je het wel na het lezen van ‘Gridiron Draait Door’. Je weet immers nooit wat er achter die verdomde links schuil gaat.

Frustratie wanneer de zomer overgaat in de herfst: de schappen raken al weer gewend aan dansende zwarte Pieten en een pepernoten. Ook in Kansas City maken ze het dit jaar heel erg bont. Daar hebben ze de Kerstman al van stal gehaald. De schuddebuikende lieverd was in ieder geval tijdens de donderdagavond wedstrijd in opperbeste bui. De thuisspelende Eagles gaven de Chiefs cadeautje na cadeautje. Michael Vick kan naar aanleiding van deze wedstrijd wel wat afleiding gebruiken.

De 26-13 overwinning en de 3-0 start van de ploeg uit Kansas maskeert in ieder geval dat Alex Smith nog niet optima forma presteert. In het duel tegen de City of Brotherly Love was de voormalige sterspeler van de San Francisco gehaast, paniekerig en voortdurend ‘on the run’. Maar hij strooide in ieder geval niet met turnovers.

De oud-collega van Smith in San Francisco gaat ogenschijnlijk met een wenkbrauw door het leven. Een stupide weddenschap met Russell Wilson van de Seattle Seahawks werd goed opgepakt door Gilette. In een flink staaltje activatie bracht de scheermessenfabrikant Kaepernick en Wilson bij elkaar om live te tonen hoe de 49ers quarterback zijn wenkbrauw verwijderde. Ook EA Sports zat echter in het complot. De eyebrow shave bleek een marketingstunt voor Madden 25  met een flink staaltje special effects.

Die special effects zullen ze de komende weken ook in Cleveland hoognodig hebben. Het zwarte gat van de NFL liet afgelopen week haar sterspeler via een achterdeurtje vertrekken naar Indianapolis: Trent Richardson. Richardson zelf probeerde zijn kin hoog te houden, maar moet zichzelf behoorlijk op de pik getrapt voelen door deze tactvolle move.

Cleveland vond het echter hoognodig om in zee te gaan met Willis McGahee . Die zal bij Cleveland goed aarden, want hij is wel gewend om in de lappenmand te spelen.

Wie zoet is krijgt lekkers, hopelijk zien we dat in Week 3 van de NFL weer terug.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *