Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Andrew Luck overklast Colin Kaepernick

De vraag welke jonge quarterback zijn sterke vorige seizoen het beste een vervolg weet te geven werd gisteravond beantwoord in San Francisco. Colts quarterback Andrew Luck overklaste de spelverdeler van de 49Ers. Met 27-7 werd gewonnen en nieuwkomer runningback Trent Richardson mocht direct scoren.

Andrew Luck speelde tegen zijn coach uit college. Jim Harbaugh van de San Francisco 49Ers wist derhalve toch geen goed plan te ontwerpen om zijn voormalige pupil af te stoppen. Ook had hij geen idee hoe hij zijn huidige quarterback Colin Kaepernick moest inspireren. Was deze jonge ballengooier in week 1 nog geweldig… deze en vorige week is het kommer en kwel. Het was gisteravond zelfs het eerste thuisverlies voor San Francisco met Kaepernick in de basis. Hij gooide niet eens een touchdown. Alleen runninback Hunter wist in het eerste kwart nog de gelijkmaker te scoren: 7-7.

Hierna was het alleen nog maar Colts, Colts, Colts. Oud-Admirals kicker Adam Vinatieri ‘is still going strong’ en maakte twee fieldgoals om op voorsprong te komen. Andrew Luck maakte zelf over de grond een touchdown, voordat Ahmad Bradshaw met de derde run-touchdown de wedstrijd besliste in het vierde kwart. De Colts doen het beter dan verwacht en van enige Sophomore Slump is bij Luck geen sprake. Kaepernick is de eerste gegadigde voor die titel op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *