Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cardinals verdediger verliest vinger tijdens wedstrijd

Verdediger Rashad Johnson verloor zondag niet alleen met zijn Arizona Cardinals van de New Orleans Saints. Hij verloor ook het vingertopje van zijn linker middelvinger. Bij welke actie dit gebeurde weet de safety niet meer. Hij kwam er pas achter toen hij zijn handschoen uitdeed en zijn vingertopje niet meekwam met de rest van de hand. Hoge pijngrens waarschijnlijk?

De Cardinals verdediger is zondag direct aan zijn vinger geopereerd. Er is nog wel wat infectiegevaar, want het bot was zichtbaar. Het eerste vingerkootje van zijn middelvinger mag als verloren worden beschouwd. ‘Giving the finger’ zal nooit meer hetzelfde zijn voor Rashad Johnson.

De verwachting is dat hij bij de punt return van Darren Sproles van de Saints zijn vingertopje is kwijtgeraakt. Johnson zelf zegt eerst de wedstrijd terug te willen zien om na te gaan wanneer het is gebeurd. Fijn spul dat adrenaline, zullen we maar zeggen. Uitspraken die hem waarschijnlijk een heldenstatus in Arizona gaan geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *