Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Packers ontslaan rommelende returnman

De woorden die een speler nooit wil horen. Meld je maandag op kantoor en neem je playbook mee. Dit zei coach Mike McCarthy tegen reciever Jeremy Ross van de Green Bay Packers. Na zijn fumble in het eerste kwart tegen de Bengals was de maat vol en mocht Ross zijn koffers pakken.

Het was niet de eerste keer dat Ross in de fout ging. De watervlugge returnman werd eind vorig seizoen overgeheveld van het practice squad om receiver Randall Cobb te ontlasten op special teams. De 25 jarige Ross speelde slechts een handvol wedstrijden voor Green Bay en ging drie keer opzichtig in de fout. De meest vervelende tot afgelopen zondag was een muffed punt in de verloren  playoffwedstrijd tegen San Fransisco vorig jaar.

Wie er nu de returns voor zijn rekening gaat nemen is niet helemaal duidelijk. De meest logische optie is om Randall Cobb weer fulltime returnman te maken maar ook cornerback Micah Hyde en runningback Jonathan Franklin staan op de nominatie en wie weet wat voor konijn er nog uit de hoge hoed getoverd gaat worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *