Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arnhem klaar voor Tulip Bowl XXX

Het heeft er alle schijn van dat de Arnhem Falcons zich opwerpen als de voornaamste kandidaat om Tulip Bowl XXX te organiseren. De organisatie heeft haar interesse kenbaar gemaakt aan de AFBN, maar heeft hierbij meteen enkele eisen gesteld aan de toekomstige (en jubilerende) finale. De eisen zijn door de AFBN in overweging genomen. Einde van deze week verwacht de bond hier uitsluitsel over te geven.

In een eerder stadium gaf Amsterdam aan interesse te hebben om de dertigste editie van de Tulip Bowl te organiseren. Deze interesse werd later afgezwakt. Ook de interesse vanuit host-city Amersfoort werd nimmer concreet, alhoewel de club bij monde van voorzitter Watze de Haan laat weten wel geinteresseerd te zijn in toekomstige finales. De reden dat de Untouchables de finale vooralsnog laten schieten heeft te maken met de voorwaarden die worden gesteld aan het speelveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *