Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 3

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

BREAKING! Twitter sluit deal met NFL! De overeenkomst maakt het voor de NFL mogelijk om highlights en andere content te laten zien aan de gebruikers van Twitter. Zeven dagen per week zal een speciaal NFL-team bezig zijn met het tweeten van de vetste fragmenten. Thursday Night Football zal op Twitter spectaculair uitpakken doordat de NFL via haar eigen netwerk in-game highlights kan laten zien. Via de andere netwerken komt de content beschikbaar nadat de beelden uitgezonden zijn.

Geweldig nieuws voor de bestaande volgers van de NFL en een hele goede reden voor de niet Twitteraars om nu toch maar eens een account aan te maken!

Eerder kon je hier al lezen dat Rashad Johnson niet alleen de wedstrijd verloor afgelopen zondag… Hij verloor tegen de New Orleans Saints namelijk ook zijn vinger! Uiteraard werd hem via Twitter veelvuldig verzocht een foto te plaatsen. Zwakke maag? Scroll dan ietsje verder naar beneden dan normaal!

Om teleurstelling te voorkomen heeft Rashad meteen maar een compilatie van foto’s in een tweet het internet op gegooid. Zoals Gridiron-collega Maarten van den Broek het treffend weet te verwoorden: “giving the finger zal nooit meer hetzelfde zijn voor Rashad Johnson”.

Adrian Petersen krijgt van zijn dochter nog even de koude douche nadat hij met de Minnesota Vikings in week 3 verloor van de Cleveland Browns. Met minder dan een minuut op de klok werd een voorsprong verprutst.

Niet alleen de domper van het verlies in week 3 zal voor Adrian Petersen aanvoelen als een koude douche. In London wachtte er op Petersen zelfs een ijsbad! Ter voorbereiding op de wedstrijd in London tegen de Pittsburgh Steelers, stond er na de training een prachtig herstelbadje klaar voor de spelers. Het is te hopen voor Petersen & Co dat “de douche” zondag na de wedstrijd warmer is.

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *