Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arizona in vierde kwart langs Tampa Bay

De Tampa Bay Buccaneers konden in het eigen Raymond James Stadium de overwinning net niet over de streep trekken. Tegen de Arizona Cardinals doet Tampa Bay er zondagavond drie kwarten over om op een 10-0 voorsprong te komen. Een 10-0 voorsprong die Arizona het laatste kwart weer ongedaan maakt, 10-13. Een late field goal van Jay Feely zorgde voor de beslissing in de wedstrijd.

De Arizona Cardinals spelen drie kwarten lang als vaatdoeken en niets wijst dan ook op een goede afloop van de wedstrijd voor de Cards. De Buccaneers starten beter, met Mike Glennon als QB in plaats van de gepasseerde Josh Freeman. Glennon speelt het grootste gedeelte van de wedstrijd een prima pot en komt goed onder de druk van de verdedigers van Arizona uit. In het vierde kwart is dit echter anders. Een interceptie van Glennon staat aan de basis van de eerste touchdown sinds zes kwarten van de Arizona Cardinals. De bal wordt onderschept door Patrick Peterson. Peterson geeft zo aanvalsleider Carson Palmer de kans om een drive te starten die uiteindelijk in een 13 yard touchdown pass naar Larry Fitzgerald eindigt. Met deze touchdown trekt Arizona de stand weer gelijk. De Cardinals laten in het vierde kwart eindelijk zien waartoe de ploeg in staat is.

De eerste drie kwarten kon Mike Glennon zoals gezegd een prima prestatie neerzetten. Het vierde kwart was Glennon stukken minder doordat de verdedigers van Arizona nu wel de druk op de QB omzetten in sacks en twee intercepties. Carson Palmer deed het omgekeerde bij de Cardinals. Hij lijkt niet helemaal wakker te zijn in de eerste drie kwarten van de wedstrijd en heeft bij aanvang van het vierde kwart al twee intercepties op zijn naam staan. Palmer herpakt zich net op tijd en leidt zijn team naar de overwinning.

Foto via SI.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *