Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

MNF: Saints 4-0 na overwinning op Dolphins

De New Orleans Saints zijn na maandagavond nog steeds ongeslagen. De Miami Dolphins hadden geen antwoord op het uitmuntende spel van Drew Brees en zijn aanval. In het Superdome stond na vier kwarten spelen een 38-17 stand op het bord.

Voor ongeveer anderhalf kwart houdt Miami de Saints enigszins bij. Na de touchdown van Lamar Miller is het, met een 14-10 stand, weer een close game. Het lukt de Dolphins niet om de wedstrijd te kantelen en nog voor het einde van het tweede kwart neemt New Orleans opnieuw afstand door een touchdown van Darren Sproles. Sproles is tegen Miami de personificatie van de diversiteit in de aanval. Hij loopt voor 28 yards en een touchdown en ontvangt de bal zeven maal door de lucht voor 114 yards en een touchdown.

Drew Brees had met 413 yards en 4 touchdowns een monsterachtige avond. Zijn collega QB bij de Miami Dolphins, Ryan Tannehill, is minder gelukkig. En dat is misschien nog wel zacht uitgedrukt. Zijn vier turnovers door een fumble en drie intercepties deden Miami pijn. De ploeg uit Florida kon hierdoor aanvallend niet in hun ritme komen.

De twee touchdowns van de Saints in het derde kwart beslisten de wedstrijd eigenlijk al. Eerst vindt Drew Brees Benjamin Watson in de endzone en even later is Jimmy Graham zijn target voor een touchdown over 43 yards. Hierdoor ging Miami het vierde kwart in met een 35-10 achterstand.

Op een avond als deze zal de directie van de Miami Dolphins zich nog eens goed achter de oren krabben. Zeven jaar geleden waren de Dolphins met de Saints in strijd om Drew Brees te tekenen. Miami haakte toen af omdat Brees een operatie aan zijn schouder moest ondergaan.

Foto via SI.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *