Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweets Around The League: Week 4

In deze rubriek maken we wekelijks een rondje door de wereld van Twitter. Uit al het twittergeweld maken wij voor jou een selectie van de NFL gerelateerde tweets die de moeite waard zijn!

Safety Donte Whitner van de 49ers laat zijn naam veranderen van Whitner naar Hitner. Toepasselijke naam voor de man die regelmatig een beste beuk weggeeft. Teamgenoot en QB Colin Kaepernick kan de verandering wel waarderen: “it’s kind of catchy”, aldus Kaepernick. Goedkoop zal het niet zijn voor Donte om zijn naam te veranderen. De NFL heeft aangegeven dat iemand die zijn naam tijdens het seizoen verandert, alle (niet verkochte) merchandise met de oude naam moet opkopen.

De San Francisco 49ers geven alvast een preview van hoe de jersey van Donte Whitner, eeuuh Hitner, er straks uit zal zien.

Het is weer die tijd van het jaar waarin de games verschijnen waar iedereen op wacht. Jeron Johnson (Seahawks) geeft de dames advies. Volgens hem moeten ze Grand Theft Auto V voor hun kerel halen wanneer ze willen dat hij vaker thuis is. Oke, we zullen vaker thuis zijn maar of vrouwlief dan ook de gewenste aandacht krijgt…

Gamen is hot onder de spelers in de NFL. Waar Jeron Johnson nog helemaal in GTA zit, gaat Jerome Simpson over op NBA 2k14. Als WR bij de Vikings weet Jerome wat springen is, maar kan hij ook dunken?

(T)weetje van de week. Als vooruitblik op week 5 tweet de NFL deze interessante statistiek: wanneer de Patriots, Broncos, Chiefs, Saints en Seahawks komend weekend winnen lijken zij al zeker van een plekje in de playoffs.

Naast het delen van gekheid en onzin is Twitter ook een plaats waar aandacht gevraagd kan worden voor zaken die er echt toe doen. Zo staat oktober bij de NFL in het teken van vragen om aandacht voor (borst)kanker.

De NFL laat ook op Twitter duidelijk merken de strijd tegen (borst)kanker te steunen. Een mooi gebaar van de organisatie.

Larry Fitzgerald lijkt zich erg bewust van het feit dat hij een bevoorrecht man is als gezonde topsporter. Fitzgerald linkt zijn prestaties op het veld en het hebben van volgers op Twitter aan de donatie die hij zal schenken aan Pink Ribbon. Een prachtig voorbeeld!

06978f942b6011e3a1a622000a1fd15c_8

Ook Aaron Williams van de Buffalo Bills draagt op zijn manier ook een steentje bij. Respect!

We’ll keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *