Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Drama voor Purple Jesus

Een persoonlijk drama heeft zich voltrokken rond Minnesota Vikings running back Adrian Peterson. Vannacht werd bekend dat zijn tweejarige zoontje is overleden aan de gevolgen van trauma aan het hoofd. De man van de moeder van het zoontje, de 27-jarige Joseph Patterson, is opgepakt in verband met de geruchtmakende kindermoord.

Het kind van Peterson werd woensdagavond opgenomen in het ziekenhuis, nadat hij verwondingen had opgelopen tijdens een molestatie. Ondanks de ernst van de situatie liet Peterson op vrijdagavond weten deze speelronde te willen spelen in het duel tegen de 1-3 Carolina Panthers. Dit was voordat bekend werd dat het zoontje de nacht niet zou halen. Minnesota coach Lesley Frazier liet weten dat hij zijn ster running back nog een nachtje over de beslissing laat slapen.

De sportwereld liet via social media geschokt te zijn over de dood van het kind. Onder andere Lebron James en Bryce Harper lieten hun medeleven blijken. Ook de teamgenoten van Peterson lieten via verslaggevers weten onder de indruk te zijn van het voorval, maar de ster te steunen in de moeilijke tijd die komen gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *