Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ryan leidt Falcons langs Bucs

De Atlanta Falcons verslaan de Tampa Bay Buccaneers in eigen huis met 31-23. Atlanta QB Matt Ryan speelt zondag in de wedstrijd tegen de Bucs zonder zijn favoriete targets. Julio Jones is de rest van het seizoen niet meer inzetbaar en Roddy White blijft tijdens deze wedstrijd inactief door een voetblessure. Voor Harry Douglas was het zijn time to shine en zo uit de schaduw van White en Jones te stappen. Douglas grijpt de kans met beide handen aan en laat met 149 yards en een touchdown zien waar hij toe in staat is.

Tampa Bay loopt eigenlijk de hele wedstrijd achter Atlanta aan en kan de wedstrijd nooit doen kantelen. De Bucs zijn nog steeds zonder zege. Tegen Atlanta was de ploeg wel in staat om ook in het derde en vierde kwart te scoren. Iets dat de afgelopen wedstrijden bijna niet lukte. In de eerste wedstrijd buiten Tampa voor QB Mike Glennon zet hij een prima prestatie neer. Het zijn deze kleine lichtpuntjes waar de Bucs zich aan zullen moeten vastklampen om het spel te verbeteren in het restant van dit seizoen. Op dit moment is het vaak net niet genoeg.

Het is ook deze zondagavond tegen de Falcons net niet genoeg. In een monsterachtig lange drive, in het vierde kwart, van ruim negen minuten komen de Bucs niet verder dan een field goal. Op dat moment wordt het 31-20 en blijft het verschil twee scores. Dit blijkt een te groot verschil om nog te overbruggen in de resterende tijd.

Zoals gezegd is Atlanta ook zonder White en Jones gevaarlijk door de lucht. Matt Ryan heeft er met Harry Douglas een prima target bij om nog meer variatie in de passing game te brengen. Ryan eindigt de wedstrijd met 273 yards, 3 touchdowns en zonder intercepties.

Foto via si.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *